VÅRA ALLMÄNNA VILLKOR

Leveranstid

Normal leveranstid är ca 5-10 arbetsdagar från det att TigerPop Dog Fashion har bekräftat din beställning via e-post. Om produkten är specialbeställning är leveranstiden ca 10-15 arbetsdagar.

Under vissa perioder kan längre leveranstider förekomma.

Leveranstid med reservation för mellanförsäljning/lagerhållning.

I samband med att din order skickas från TigerPop Dog Fashion så sänds ett mail till angiven mailadress att leverans är på väg.

Paketet bör då nå dig inom 2-3 arbetsdagar.


Outlösta Paket/Försändelser

Paket som inte har hämtats ut inom fjorton (14) dagar återsänds till TigerPop Dog Fashion. TigerPop Dog Fashion debiterar då en avgift på 150 kr (SEK) för kostnader hänförliga till TigerPop Dog Fashion's administration, returfrakt och hantering.

Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.


Pris- och Produktinformation

Vid eventuella felaktigheter i lagerstatus eller pris förbehåller sig

TigerPop Dog Fashion rätten att häva avtal om köp. Om varan utgått eller av annan anledning inte finns tillgänglig är TigerPop Dog Fashion inte skyldig att tillhandahålla varan men kan föreslå en alternativ vara.

All bildinformation på hemsidan ska ses som illustrationer och kan inte garanteras återge varans exakta utseende och beskaffenhet.Övrigt

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer och svensk lag vid en eventuell tvist.

Eventuell tvist ska lösas av antingen Allmänna reklamationsnämnden (ARN) i Sverige eller European Commission Online Dispute Resolution (EU ODR).

ARN: https://www.arn.se/

Allmänna Reklamationsnämnden

Box 174

101 23 Stockholm

EU ODR: https://ec.europa.eu/odr