VÅRA ALLMÄNNA VILLKOR

Leveranstid
Normal leveranstid är ca 5-10 arbetsdagar från det att TigerPop Dog Fashion har bekräftat din beställning via e-post. Om produkten är specialbeställning kan leveranstiden vara något längre. 
Under vissa perioder kan längre leveranstider förekomma.
Leveranstid med reservation för mellanförsäljning/lagerhållning.
I samband med att din order skickas från TigerPop Dog Fashion så sänds ett mail till angiven mailadress att leverans är på väg. Paketet bör då nå dig inom 2-3 arbetsdagar.

Outlösta Beställningar
Paket som inte har hämtats ut inom 14 dagar hos ombudet återsänds till TigerPop Dog Fashion. Vi förbehåller oss då rätten att debitera en avgift på 195 kr för de kostnader som uppstår för hantering vid outlösta paket (returfrakt, expeditionskostnad etc.).  

Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Pris- och Produktinformation
Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel. Vid eventuella felaktigheter i lagerstatus eller pris förbehåller sig TigerPop Dog Fashion rätten att korrigera och häva/annullera felaktig order. Om varan utgått eller av annan anledning inte finns tillgänglig är TigerPop Dog Fashion inte skyldig att tillhandahålla varan men kan föreslå en alternativ vara.
All bildinformation på hemsidan kan skilja sig från verkligheten och ska ses som illustrationer och kan inte garanteras återge varans exakta utseende och beskaffenhet.

Personuppgifter/GDPR

I samband med din beställning och/eller kontoregistrering godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. Informationen du lämnar om dig själv används av TigerPop Dog Fashion och våra samarbetspartners för betalning och leverans. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.


Copyright

Allt innehåll på den här webbplatsen, så som text, grafik, loggor, bilder, ljudklipp och digitala nedladdningar tillhör TigerPop Dog Fashion och är skyddad av svenska och internationella upphovsrättslagar.


Frågor

Om du har några frågor om våra köpvillkor är du välkommen att kontakta oss.

Dessa köpvillkor är uppdaterade och ändringarna gäller fr.o.m 2021-03-24